Каталог товарів
+38 (099) 727 52 86
Наша адреса
Київ, вулиця Тростянецька, 107/11
Телефони
Графік роботи
  • Пн-пт з 09:00 по 20:00
  • Телефонуй! Команда спеціалістів "VADE" допоможе здійснити вдалу покупку!
E-mail
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Аератор розпушувач бензиновий solo® by AL-KO 518 (127375)

Виробник: SOLO Модель: se-u127375
Все про товар
Опис
Характеристики
Рекомендуємо
Закінчився
Закінчився
28 999₴
Знайшли дешевше?
Купити цей товар в 1 клік:
Потужність:3600 Вт
Вал розпушувача:Ножи
живлення:Бензин
Вага:30 кг
Макс. ширина захвату:38 см
Доставка
Доставка у відділення Доставка у відділення "Нова Пошта"
Доставка кур'єром по Україні Доставка кур'єром по Україні
Доставка Доставка "Самовивіз"
Оплата
Післяплата Післяплата "Нова Пошта"
Переказ на картку Переказ на картку
Оплата за реквізитами ФОП Оплата за реквізитами ФОП
Готівкою Готівкою
Аератор розпушувач бензиновий solo® by AL-KO 518 (127375)
28 999₴
Опис

Аератор розпушувач бензиновий solo® by AL-KO 518 (127375) - купити

Опис Аератор розпушувач бензиновий solo® by AL-KO 518 (127375)

Бензиновий аератор-розпушувач solo® by AL-KO 518 - Ваш надійний, потужний помічник у професійному догляді за газонами на площах до 1000 м². Це дозволяє використовувати перевірену якість solo® by AL-KO з високою продуктивністю без кабелів.

Аератор solo® by AL-KO 518 - надійний, незалежний помічник у Вашому саду

Бензиновий аератор solo® by AL-KO 518 AL-KO 518 - Ваш вірний, незалежний партнер для аерації в будь-якому саду та на будь-якій місцевості - незалежно від розеток, довжини кабелю та часу роботи акумулятора. За допомогою аератора solo® by AL-KO 518 робота виконується легко, і Ви можете досягти дуже швидкого прогресу в роботі. Своїм потужним бензиновим двигуном та 15 особливо міцними подвійними сталевими лезами він надійно видаляє бур’яни та мох з дерну. Це дає газону знову «повітря для дихання» і полегшує поглинання природних поживних речовин і добрив.

Завдяки робочій ширині 36 см спостерігається швидкий прогрес, і Ви також можете обробляти великі площі за короткий час. Завдяки 2-вісьовій направляючій, потужний пристрій маневрений та простий у керуванні та безпечно зберігає колію. Направляюча ручка з її ергономічно інтегрованими елементами управління забезпечує зручне управління і перемикання пристрою без перенапруги, що дозволяє працювати без втоми навіть при тривалих операціях. Ручку можна скласти, щоб заощадити місце для транспортування та зберігання.

Технічні характеристики бензинового аератора-розпушувача solo® by AL-KO 518

Оснащений бензиновим двигуном Honda 3,6 кВт потужністю 163 куб. см, бензиновий аератор AL-KO 518 пропонує такі високі показники, що Ви можете легко освоїти більші площі газону. Завдяки 4-тактному двигуну внутрішнього згоряння пристрій також можна використовувати у великих садах або на віддалених ділянках незалежно від електромережі та незалежно від довжини кабелю. Завдяки своїй робочій ширині 36 см та високоміцному валу ножа з 15 міцними подвійними сталевими лезами аерація є дуже ефективноою. Розпушувач можна зручно опустити за допомогою ручки, а колеса з шарикопідшипниками забезпечують більш легке пересування. Робочу глибину можна регулювати безступінчасто центрально між 0 і 25 мм. Характерною високою якістю моделей solo® by AL-KO є міцний корпус, виготовлений із високоякісної сталі, який гарантує тривалий термін експлуатації та підтримує пристрій з дуже низьким обслуговуванням навіть під час інтенсивного постійного використання. Все включено: До пристрою входить травозбірник із текстилю.


Характеристики
Характеристики
Потужність
3600 Вт
Вал розпушувача
Ножи
живлення
Бензин
Вага
30 кг
Макс. ширина захвату
38 см
Об'єм резервуару
40 л
Стан товару
Новый
Регулювання глибини
безступенчастая
Рекомендовані товари
28 999₴